1 februarie 2012

Raport de activitate

0 Comentarii

Anul 2011 a adus diferite activitati la Fundatia ''Ioan Bosco'' din Bacau, printre care numim: 3 Septembrie Ziua Verilor Împreuna, 5-6 Septembrie Oratoriul de seară s-a transformat în Serile Oratoriului, 10-11 Septembrie o zi de reculegere și de prietenie cu Animatorii 12 Septembrie a început noul an școlar.


Prin urmare şi „Centrul de Zi pentru copii Dominic Savio” și-a reluat activitatea: datorită serviciului de calitate care este recunoscut de către părinți, locurile disponibile au fost ocupate într-un timp rapid. 17-18 Septembrie Fundația Sf. Ioan Bosco a fost prezentă la ONGFest - Festivalul national al organizatiilor nonguvernamentale ce a avut loc în 10 orașe din țară printre care și Bacău. 16 Octombrie Mulțumind lui Dumnezeu pentru roadele pământului, am sărbătorit Ziua Recoltei cu jocuri, premii și concursuri.
28-30 Octombrie Împreună cu beneficiarii „Centrului priviind Dezvoltarea Deprinderilor de Viață Independentă don Bosco” am făcut o excursie la Izvorul Muntelui. Acolo profitând de vremea frumoasă am urcat și pe Ceahlău. 1 Noiembrie Am început cursurile de formare profesionala pentru instalatori și electricieni. 13 Noiembrie Grupul de clovni, ADS KeyBoys și NOI au participat la Ziua Bucuriei care a avut loc la Mărgineni, unde împreună cu ceilalți copii din Acțiunea Catolică, au avut parte de o zi de formare și jocuri.
26-27 Noiembrie Grupul ADS ON al Oratoriului din Bacău împreună cu animatorii de la Oratoriul din Constanța, au fost la Brăila pentru a se pregăti cât mai bine atât pentru sărbătoarea Crăciunului cât și pentru a face cât mai bine promisiunea ADS, cu 2 zile de reculegere.


3-4 Decembrie; După reculegerea animatorilor a venit momentul ca și cei mai mici din Grupurile ADS KeyBoys și ADS NOI să aibă parte de o zi de reculegere pentru pregătirea de Crăciun cât și pentru Promisiunea ADS. 16, 17, 18, 23 Decembrie Ieslea Vie în Arena Mall, 18 Decembrie Copii de la „Centrul de Zi Dominic Savio” au pregătit un spectacol de Craciun cu scenete, colinde, poezii și cu nelipsiții clovni, 24-25 Decembrie Grupurile ADS au fost la colindat propriile familii.
26-28 Decembrie Un grup de animatori și de colaboratori a fost la Oratoriul din Constanța, 3-6 Ianuarie Sinaia - Acolo animatorii din Bacău împreună cu animatorii din Constanța s-au întâlnit pentru minicampus, 9-13 Ianuarie „Iarna Impreuna”: profitând de o săptămâna suplimentară de vacanță am organizat o școală de vara... iarna, 14 Ianuarie O zi de animatie și de Iarnă Împreună, am organizat-o și la Traian unde am putut face un frumos moment pentru copii și tinerii de acolo. 28-29 Ianuarie Sarbatoarea lui don Bosco, în Oratoriu s-a făcut simțită, sâmbătă dimineața, cu turneul de ping-pong și activități manuale realizate în colaborare cu Acțiunea Catolică.


In maniera lor originala, cei din organizatie au incercat sa faca ceva pentru comunitate. Le dorim: proiecte interesante in 2012!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu