29 februarie 2012

Targ de flori si o noua colectie fashion

0 Comentarii
Satui de iarna si de capriciile ei, abia asteptam primii muguri si colti ai ierbii. real,- a pregatit pentru toti clientii sai vesti bune de primavara, prin lansarea noii colectii fashion de primavara-vara 2012 si organizarea unui targ al florilor.
In ton cu nuantele si culorile naturii revenite la viata, noua colectie de primavara-vara de la real,- propune peste 120 de articole noi, pentru toate categoriile de public: femei, barbati si copii, intre care se remarca textilele sub marca proprie Designers. In plus fata de articolele textile, colectia cuprinde si produse de lenjerie de corp, accesorii si bagaje.
Moda primaverii pentru femei vine cu un suflu nou, dat de culorile vii, de vara, preferate de adeptele unui stil casual. Alaturi de rozul, albastrul sau verdele tineresc, clientii vor regasi si tinute elegante sau office, in game mai sobre, cu bejuri si griuri nuantate. Pentru barbati, stilul predominant se caracterizeaza cel mai simplu drept urban. Fie casual sau formal, barbatul primaverii 2012 poarta camasa si pantaloni twill sau chino, pantofi eleganti si culori care ii ofera distinctie: maroul, albastrul si negrul sunt oricand la moda. in timpul liber, va prefera stilul lejer sau sport, caracterizat de jeans-i si tricouri in culori si cu imprimeuri diverse, asortate cu mocasini. Un public special il constituie copiii, pentru care real,- aduce textile sub marcile proprii Zebralino si My Little Bear, cu imprimeuri cunoscute si indragite de cei mici, din desenele animate.
Florile au locul lor special in magazinele real,-, iar pana pe data de 7 Martie, in cadrul Targului de flori, clientii pot beneficia de ofertele promotionale la numeroase specii de plante de sezon, pentru ghivece, gradini sau vaze, intr-o multitudine de culori si nuante: zambile, hortensii, campanule, trandafiri japonezi, mix-uri de trandafiri, gardenii, Kalanchoe, Anthurium etc.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu