5 octombrie 2012

BookLand in Bacau la concurenta cu Zilele Bacaului

0 Comentarii

...Organizatorii nu au dezamagit...pe dansii insa bacauanii da! Mai precis autoritatile care nu au fost curioase de acest tip de entertainment...

             Evenimente inedite in cadrul Caravanei BookLand la Bacau

Micii si marii artisti urca pe scena BookLand!
Joi, 4 octombrie, de la ora 18.30, elevii de la Palatul Copiilor Bacau vor sustine in cadrul Caravanei BookLand un atelier de pictura, si va invita sa le admirati lucrarile proaspete intr-un cadru cultural.
Sambata, 6 octombrie, de la ora 17.00 doua evenimente de exceptie vor fi sustinute de elevii de la Palatul Copiilor din Bacau. Trupa de dans modern Shock alcatuita din elevii: Antaluca Georgia, Chiper Raluca Stefana, Cojan Anca Raluca, Cupas Teodora, Furtuna Anca, Gheorghiu Radu, Popa Vladut Marian, Prisecaru Patricia, Soare Fabiana, Tarcut Alexandru, Turbuc Mihaela
ne vor incanta cu miscarile si pasii lor de dans, iar de la ora 17.30 un moment exceptional de muzica usoara sustinut de elevii sectiei de canto a Palatului Copiilor din Bacau.
Duminica, 7 octombrie de la ora 12.30 un regal de poezie sustinut de la poetii bacauani
Calistrat Costin, Nicolae Mihai, Stefan Dincescu, Dumitru Braneanu, Victor Munteanu.

Ne aflam pentru prima data la Bacau, si cum se spune in fotbal, „speram sa facem o figura frumoasa”, sa satisfacem dorinta de lectura a bacauanilor, speram sa nu-i dezamagim. Venim cu peste 9000 de titluri de la peste 70 de edituri, deci o oferta consistenta de carte, muzica, film si jocuri. Ii asteptam pe booklanderii bacauani la Arena Mall, de marti, 2 octombrie, pana duminica, 7 octombrie, cu promotii, concursuri, momente artistice si multe alte surprize, a declarat Sorin Lucaci, coordonatorul proiectului Caravana BookLand.

Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura in Arena Mall din Bacau! Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Despre BookLand
Caravana BookLand
Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line
www.book-land.ro.

MegaBacau va indeamna la mall cu aceasta ocazie. Ingestia de cultura, de carte in speta, poate fi o distractie rafinata! Incercati... Nu veti face indigestie. Garantat! Si unde mai puneti, vine cartea la noi! La finalul experientei va veti simti mai bine decat dupa consumul de mici cu bere .
Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line –
www.book-land.ro - portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu