3 octombrie 2012

Caravana BookLand e inspirationala si e in Bacau!

0 Comentarii

Incepand de marti, 2 octombrie, Caravana BookLand a poposit la Bacau, si va asteapta cu mic cu mare in Arena Mall. Cel mai cool si prietenos targ de carte din Romania le-a pregatit booklanderilor bacauani un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. BookLand va face sa ploua cu oferte la carte si surprize culturale saptamana viitoare in Arena Mall!

“Orice lucru placut il intampinam cu entuziasm, Caravana Bookland incadrandu-se cu brio in aceasta categorie. Scopul evenimentului, de a promova cultura si cartea, are ca fundament un caracter nobil; astfel incat va reusi sa atraga atentia si interesul clientilor centrului comercial Arena Mall. Ne dorim din toata inima ca si anul viitor sa avem sansa de a colabora si de a oferi bacauanilor posibilitatea de a se relaxa in compania cartilor ” a declarat Ionut Albu, reprezentant Arena Mall
Micii si marii artisti urca pe scena BookLand!
Joi, 4 octombrie, de la ora 18.30, elevii de la Palatul Copiilor Bacau vor sustine in cadrul Caravanei BookLand un atelier de pictura, si va invita sa le admirati lucrarile proaspete intr-un cadru cultural. Tot joi, de la ora 19.00 le-am pregatit iubitorilor de poezie o seara incantatoare in compania poetilor bacauani Ovidiu Genaru, Calistrat Costin si Petre Scutelnicu. Iar vineri, 5 octombrie, elevii de la Palatul Copiilor Bacau vin special pentru a ne surprinde cu un moment artistic de muzica si dans.

Ne aflam pentru prima data la Bacau, si cum se spune in fotbal, „speram sa facem o figura frumoasa”, sa satisfacem dorinta de lectura a bacauanilor, speram sa nu-i dezamagim. Venim cu peste 9000 de titluri de la peste 70 de edituri, deci o oferta consistenta de carte, muzica, film si jocuri. Ii asteptam pe booklanderii bacauani la Arena Mall, de marti, 2 octombrie, pana duminica, 7 octombrie, cu promotii, concursuri, momente artistice si multe alte surprize, a declarat Sorin Lucaci, coordonatorul proiectului Caravana BookLand.

 Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura in Arena Mall din Bacau! Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”





Oamenii de o anumita calitate, completam noi!
Un eveniment neconventional care ne place! un mod inspirat de a aduce cartea acolo unde ii e locul..."to commence with" ....in sufletul tau.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu