8 octombrie 2012

Eroi au fost.....sunt inca!

0 Comentarii
Sportul are un obraz care rade, un obraz care plange. Astazi esti campion, maine timpul tau a trecut si in locul campionilor vin altii si altii care duc mai departe visul de a fi mai bun, mai rapid, mai tare. Poate ca tocmai din acest motiv este frumos, este corect si este benefic sa ne amintim de cei care au facut primii pasi. De cei care au pus prima caramida, de cei care au visat primii. De cei care au ridicat primii TROFEUL.

  Este vorba despre reprezentativa Romaniei de minifotbal din anul 2010, care a participat la Bratislava la Campionatul European, pe care l-a castigat de o maniera impresionanta, batand crunt toate echipele adverse. La Chisinau, anul acesta, din discutiile pe care le-am avut cu baietii, am inteles ca multi dintre cei care au fost in prima noastra echipa nationala doresc sa-si reaminteasca de momentele de acum doi ani, cand baietii au venit de la Iasi, de la Timisoara, de la Craiova, Zalau, Bacau si inca alte cateva orase, au plecat impreuna in Slovacia si s-au intors cantand de bucurie. Iata, asadar, un remember al serii dinaintea plecarii, dupa ce ai nostri se antrenasera cu o echipa locala din Zalau si... luasera bataie. Echipa incepea insa procesul de coagulare al valorilor, iar peste numai doua zile, la Bratislava, a devenit invincibila. Printre cei de la masa oficiala ii veti recunoaste pe MIROSLAV NICOLIN (MAV GLISSANDO TIMISOARA), SORIN GHIUS (OZ ER GOLDEN BACAU), ambii componenti ai lotului national si in 2011-2012, ei fiind singurii tripli campioni europeni la minifotbal.

De asemenea, mereu tanarul TIBERIU LAJOS, antrenorul echipei nationale, alaturi de RAZVAN BURLEANU, cel datorita caruia putem spune ca minifotbalul are acum o federatie europeana, si ca in numai cativa ani, acest sport a progresat enorm. Un cuvant special si pentru portarul MATCABOJA (MAGIC IASI), capitanul tricolorilor in 2010, cel ale carui interventii spectaculoase, la o poarta aproape ca cea de fotbal, au dat siguranta echipei si au adus aripi atacantilor nostri, dintre care olteanul DUMITRU, pe atunci jucator in campionatul din Timisoara, a fost cel mai productiv. DUMITRU avea sa fie, de altfel, eroul nationalei noastre si in 2011, cand golurile sale au fost cruciale in castigarea celui de-al doilea trofeu continental.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu