5 octombrie 2012

"Ploua" cu evenimente

0 Comentarii
Nu, nu ploua la propriu, caci vremea tine cu noi. E vara in toata regula, daca ne luam dupa temperaturile de afara, iar daca ne orientam in functie de evenimentele ce se intampla prin tara, ne simtim ca in vacanta.
Iesind putin in afara granitelor judetului, unde stiti deja ce evenimente se intampla, caci am avut grija sa va informam, la Medgidia in aceasta seara, are loc Festivalul Dan Spataru, un concurs de muzica usoara romaneasca, aflat la a saptea editie, si care capata tot mai multa greutate. E printre putinele evenimente de gen care au ramas, dupa ce Festivalul de la Mamaia sau Cerbul de Aur au luat o pauza. Voci scolite, ce se aventureaza sa cante live, o adevarata pepiniera de valori. Si asta fara propaganda mediatica ce o fac alte competitii de gen, tip "Vocea Romanie"sau "X Factor", initiative usor egotice, caci trusturi importante isi disputa urzeala, estimand un profit sustenabil din asta.

In alta ordine de idei, deschideti televizoarele pe NTV, adica Neptun Tv, unde si un bacauan de-al nostru e inscris in competitie, la interpretare: Andrei Ciobanu. L-am ascultat si-i dau mari sanse.
Inscrisa in concurs, e si Marcela Scripcaru, un artist pe care-l giram, apartinand portofoliul pe care-l administram prin GMC Romania;  Marcela e din Republica Moldova si o puteti recunoaste si prin prezenta vocala  in cadrul trupei "Marcy's Band".



URMARITI SI MAINE DE LA 20.30 EVENIMENTUL!
 
Le tinem pumnii favoritilor nostri!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu