27 februarie 2013

Biblioteca digitala

0 Comentarii

Vodafone Romania, in parteneriat cu Editura Humanitas, continua proiectul “Biblioteca Digitala” si marcheaza, cu aceasta ocazie, o premiera in zona culturala: prima sesiune de autografe digitale din Romania, acordate de scriitorul Mircea Cartarescu. Evenimentul a avut loc luni seara, in Vodafone Experience Store, din AFI Cotroceni, unde Mircea Cartarescu a oferit, in premiera in Romania, autografe personalizate pe editia digitala a celei mai recente carti ale sale, “Ochiul caprui al dragostei noastre”.
Biblioteca Digitala Vodafone este disponibila in doua locatii: in pasajul nou din statia de metrou Piata Victoriei (M2) si in Vodafone Experience Store, din AFI Cotroceni. Pentru cea de-a doua editie a Bibliotecii Digitale, proiectul a beneficiat si de sustinerea librariei online elefant.ro. Biblioteca Digitala Vodafone dispune acum de sute de titluri noi: 12 carti integrale, fascicule din peste 500 de titluri noi de carti, plus fragmente audio din 10 audiobook-uri aparute la Editura Humanitas.
Tot ce trebuie sa faca pasionatii de lectura este sa isi descarce titlurile preferate, direct pe telefonul mobil sau pe tableta, printr-o simpla scanare a unui cod QR aflat pe cotorul cartilor de pe “rafturile” bibliotecii. Descarcarea oricarui fisier din biblioteca digitala este gratuita, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o folosesc utilizatorii. Totodata, continutul bibliotecii poate fi accesat si direct, pe site-ul mobil www.bibliotecapemobil.ro. In cazul in care utilizatorii vor dori sa achizitioneze orice titlu din “Biblioteca Digitala Vodafone”, in varianta integrala, format e-book, acestia vor fi redirectionati catre website-ul editurii Humanitas sau catre libraria online elefant.ro, de unde vor putea cumpara titlul respectiv.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu