27 februarie 2013

Performanta rasplatita la Vodafone

0 Comentarii

Vodafone România a fost certificată pentru performanța serviciilor de navigare pe Internet de pe smartphone, de către auditorul independent p3 communications. Comparativ cu celelalte rețele GSM/UMTS, măsurătorile au arătat că Vodafone România oferă: "cel mai bun acces la paginile de Internet" și "cea mai stabilă conexiune de navigare pe Internet", de pe smartphone.
De asemenea, potrivit indicatorilor măsurați de p3 communications, rețeaua Vodafone România oferă cea mai mare viteză de transfer de date, atât pentru smartphone-uri cât și pentru modem-urile de Internet Mobil. Campania de măsurare comparativă a performanței s-a desfașurat între 6 noiembrie și 15 decembrie 2012, în 19 orașe: București, Constanța, Galați, Brăila, Iași, Botoșani, Bacău, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Arad, Timișoara, Craiova, Pitești, Sibiu, Brașov, Ploiești și Buzău. Testele au fost realizate în mișcare, pentru a reflecta cu acuratețe experiența utilizatorilor mobili.
Aceasta este cea de-a treia certificare oferită Vodafone România de către p3 communications pentru performanțele rețelei.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu