27 februarie 2013

The Masterpiece un mix de sunet, efecte si imagine

0 Comentarii
Capodopere ale muzicii de film, într-o producţie sincretică de excepţie, vor fi puse în scenă pe 23 martie, de la ora 19:00, la Sala Palatului din București.

Evenimentul “The Masterpiece” prezintă în premieră mondială lucrări moderne din muzica de film extraordinara într-o producţie sincretică, epică, obţinută prin colaborarea a 140 de profesionişti oferind 140 minute de conţinut intens. Sincretismul este obţinut prin îmbinarea armonioasă, sincronizată, a muzicii de film cu lumini, lasere, video (pe display LED gigant), elemente pirotehnice şi de coregrafie.

Prin implicarea în acest proiect a maeştrilor compozitori de la Hollywood: Hans Zimmer, John Williams, Thomas Bergersen, Gerard Marino, Londra: Guy Farley şi Barcelona: Ivan Torrent, cu partituri unice/scrise special pentru eveniment  şi sunete electronice de calitate excepţională, publicul din România va intra în contact cu viitorul muzicii orchestrale în concert - interpretarea hibridă a sunetelor electronice ultramoderne împreună cu cele ale Orchestrei Simfonice Bucureşti, corului şi instrumentelor exotice, etnice, vechi de mii de ani.
 
Invitaţi speciali ai evenimentului: Tina Guo şi Uyanga.

Pret bilet: intre 50-300 ron.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu