28 februarie 2013

Tigari confiscate in Piata Centrala

0 Comentarii

In data de 28.02.2013, in jurul orelor 7.30 agentii locali aflati in exercitarea atributiunilor de serviciu in Piata Centrala a municipiului Bacau au depistat in urma verificarilor efectuate la una dintre tarabe, un numar de 60 de pachete tigari, care erau ascunse in locul unde era depozitata marfa. Avand in vedere faptul ca vanzatoarea, D.M, de 47 de ani, nu a recunoscut provenienta lor, sustinand ca tigarile au fost introduse acolo in momentul in care era plecata cu treburi prin piata, a fost dipusa masura de confiscare a acestora.
In jurul orelor 08.45, agentii locali au mai primit o informatie conform careia, o persoana a fost vazuta ascunzand mai multe pachete de tigari in cutia metalica a unui panou electric situat la intrarea in standurile cu imbracaminte. In urma verificarilor efectuate la locatia indicata ,au mai fost depistate un numar de 25 de pachete, care au fost, de asemenea, confiscate.
A fost dispusa masura de predare a celor 85 pachete de tigari pe baza de proces-verbal lucratorilor Directiei Judetene pentru Accize si  Operatiuni Vamale Bacau.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu