29 iulie 2013

Activitati in cadrul proiectului european MULTI 2013

0 Comentarii
In data de 26 iulie 2013, cele două unităţi de jandarmi din municipiul Bacău au primit în vizită un grup de elevi şi cadre didactice din Germania în cadrul proiectului european MULTI 2013, proiect derulat de Şcoala Gimnazială Spiru Haret din Bacău.
Vizita a debutat cu prezentarea misiunilor şi atribuţiilor celor două unităţi de jandarmi, zona de competenţă teritorială, rezultatele obţinute precum şi alte aspecte de interes.
A doua activitate din program a constat în vizionarea unor exerciţii demonstrative cu câinii de serviciu , procedee de autoapărare fizică, intervenţie profesională.
La final, copiii au vizitat Biserica unităţii precum şi o expoziţie de tehnică şi materiale specifice din dotarea jandarmilor .

Doamna prof. Briahnă  Oana, coordonator în cadrul proiectului, ne-a declarat:
„ Oaspeţii din Germania au fost curioşi să vadă cât mai multe lucruri despre Jandarmeria Română. Au fost foarte încântaţi de ceea ce le-aţi pregătit şi s-au familiarizat cu misiunile şi atribuţiile jandarmilor.  Au remarcat profesionalismul şi buna pregătire a jandarmilor români. Vă mulţumim foarte mult şi vă dorim succes în misiunile viitoare . ”











0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu