26 iulie 2013

Concertul „Pentru Suflet”

0 Comentarii
Miercuri, 24 iulie a fost al doilea spectacol „Pentru Suflet”, organizat de Salonul de Piane. Invitaţia primită din partea Mioarei Iacob a fost primită cu încântare de către beneficiarii Asociaţiei Betania.
Aflat deja la a II-a ediţie, beneficiarii Centrului Multifuncţional au descoperit anul acesta plăcerea ascultării muzicii de calitate în aer liber.
Noutatea acestui sezon de concerte în aer liber constă în prezenţa unui mic Târg Handmade, unde sunt expuse şi vândute produse lucrate manual de către beneficiarii asociaţiilor şi fundaţiilor de profil, implicit produsele realizate cu ajutorul beneficiarilor Asociaţiei Betania.
Faptul că au interacţionat cu cei care cumpară lucruri făcute de ei, a fost mai mult decât o experienţă plăcută. Magneţii realizaţi din mărgele, cu atâta migală, au bucurat nespus copiii prezenţi la eveniment. Cutiuţele pentru bijuterii, şlefuite- pictate- lăcuite cu mâinile lor au fost foarte apreciate mai ales de doamne, iar brăţările din şnur colorat au fost apreciate de mici şi mari deopotrivă.
Această experienţă i-a motivat pe toţi, efectul fiind chiar a doua zi simţit, când toţi au fost şi mai implicaţi în realizarea diferitelor produse.
Deşi trecuţi de vârsta copilăriei, beneficiarii au fost încântaţi de trucurile lui Augustin Magicianul, apoi au aplaudat pe toţi cei care au urcat pe scenă pentru a ne încânta pe noi toţi, mici şi mari, cu muzica de calitate. Toţi cei prezenţi au aşteptat invitatul special al serii – Emeric Imre, care a încheiat o seară de poveste într-un ropot de aplauze.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu