25 iulie 2013

KultureStock la Mogosoia te prinde!

0 Comentarii

Un weekend artistic la umbra unui stejar – Kulturestock Mogoșoaia 2013
Weekendul acesta festivalul Kulturestock Mogoșoaia 2013 continuă la umbra deja cunoscutului stejar din Parcul Brâncovenesc. Asta daca v-ati plictisit de Bacau si vremea va prins prin Bucuresti si de Centrul Vechi v-ati saturat! Stim noi ca sunt multi bacauani care pierd nopti pe acolo!

 Mai jos găsiți programul pentru weekendul 27-28 iulie al Kulturestock Mogoșoaia 2013.

 
Sâmbătă
18.00 Teatru pentru copii „Aventura animalelor vorbitoare”. Pornește alături de Ursuleț, Zână și Pisicuță într-o aventură care ajunge până la Polul Nord și prin care copiii învață lucruri folositoare în viață.

 

20.30 Rencontres, Trupa Passe Partout Dan Puric  Rar un asemenea spectacol în lumea teatrală de azi, un comentariu fin asupra dragostei, cu un umor rafinat, marcă sigură a unui talent inteligent. (Dan Puric)

Duminică
18.00 Teatru pentru copii „Chiț și Miorlau prieteni buni”, Teatrul Igenuo,
O împletire de texte de Elena Farago şi Emilia Plugaru, este un spectacol interactiv despre o prietenie mai puţin obişnuită, în care, Şoricelul Chiţ şi Motănelul Miorlau, mari amatori de muzică şi poezie, vor trece prin minunate aventuri alături de cei mici.
20.00 Jazz Fusion, un concert ce improvizează pe emoțiile fiecăruia dintre noi
Vă așteptăm în Parcul Brâncovenesc (intrarea dinspre benzinăria Lukoil,  în spatele căreia este disponibilă și o parcare). Scena este amplasată pe aleea principală care duce spre Palatul Mogoșoaia.
Mai multe informații puteți găsi pe Facebook: Kulturestock Mogoșoaia 2013.
Despre Festivalul Kulturestock
Este un Proiectul Cultural Finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și implementat de Primăria Mogoșoaia în parteneriat cu Asociația Inspira pentru Arta și Cultură și Asociația Pentru Promovarea Industriilor Creative

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu