24 iulie 2013

Patru noi vase de croazieră în Europa

0 Comentarii
În ultimele patru luni, Europa a asistat la lansarea a cinci noi nave de croazieră. În luna martie, MSC Preziosa a fost lansatã la Genova, Italia, iar AIDAstella a fost lansatã la Warnemünde, în Germania. Sãptãmâna trecutã, o altã lansare magnificã a avut loc la Hamburg, în germania, şi anume cea a navei de lux EUROPA 2 a Hapag-Lloyd Cruises.
A patra navã, Norwegian Breakaway a Norwegian Cruise Lines, a plecat în călătoria sa transatlanticã din Southampton (Marea Britanie) la New York (SUA).
Si, în sfârşit, a cincea navã, Royal Princess a companiei Princess Cruises, a fost botezatã de către Alteţa Sa Regală Ducesa de Cambridge, în cadrul unei ceremonii spectaculoase şi pline de farmec desfãşurate la Southampton, Marea Britanie, în luna iunie.
Cele cinci nave noi, care reprezintă o investiţie totală de peste 2 miliarde de euro, pot transporta în total un numãr de 14.615 de pasageri, ceea ce va spori în mod semnificativ capacitatea din industrie. Potrivit raportului CLIA Europe 2012 – intitulat “Industria croazierelor: Contribuţia turismului de croazieră în economiile din Europa” – şantierele navale europene lucrează în prezent la comenzi ale aproximativ 20 de nave noi cu o capacitate combinată de peste 60.000 de pasageri şi o valoare totală de peste 10 miliarde de euro.
Aceste nave vor fi livrate liniilor de croazieră din întreaga lume în următorii trei ani.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu