29 iulie 2013

Respect pentru natură-respect pentru viată

0 Comentarii
Astfel, la inițiativa Asociației ”Oblio” din Bacău, sub coordonarea doamnei profesor Liliana Adochiței, în Bacău, se derulează proiectul “Respect pentru natură-respect pentru viaţă,finanţat de Comisia Europeană, prin programul Tineret în Aţiune, Acţiunea 1.1-Schimb de tineri.
În cadrul proiectului, în perioada 20 mai – 20 septembrie,  9 tineri din Belgia și 10 din Bacău, cu vârste cuprinse între 13 și 23 de ani, participă la mai multe activități practice organizate sub formă de concurs, cu scopul dezvoltării personale, îmbunătățirii relațiilor sociale, cunoașterii și înțelegerii fenomenelor naturii, formării unei atitudini de respect și protecție față de mediul înconjurător.
Tinerii au dorit să viziteze instituțiile publice din Bacău și s-au bucurat de primirea călduroasă oferită de Instituția Prefectului – județul Bacău, unde au avut ocazia să întâlnească reprezentanți ai instituției, implicați, de asemenea, în acțiuni de voluntariat. Directorul Cancelariei Prefectului Mihai Bandraburu le-a prezentat tinerilor instituția și rolul acesteia de liant administrativ între instituțiile statului și cetățeni.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu