31 iulie 2013

Turistii rusi in prim plan

0 Comentarii
Turiştii ruşi sunt lideri în Europa la rezervările last minute. Vacanţele acestora sunt achiziţionate cu mai puţin de o lună în avans.
Un studiu efectuat de Ipk International pentru ITB Berlin arată că printre primele zece pieţe sursă din lume, pentru cãlătoriile în străinătate cu cel puţin o şedere peste noapte, Rusia este pe primul loc la oferta last minute. În anul 2012, 73% la sută din excursii au fost rezervate cu mai puţin de o lună în avans.
De asemenea, pieţele din Italia şi din China sunt dominate de last minute. Cu toate acestea, spre deosebire de Rusia, procentele au scăzut în ultimii cinci ani: în 2008, 69% dintre turiştii italieni efectua o rezervare last minute, în timp ce în 2012 acest procent a scãzut la 64%. În China, numărul de oferte last minute a scãzut de la 73% la sutã în 2008 la 62 de procente anul trecut, noteaza traveltechnews.ro.
În Japonia şi franţa s-au înregistrat procente de rezervări de last minute ceva mai mici, 58% şi respectiv 53%, dar în uşoarã creştere faţã de ponderile atinse în anul 2008, de 53% în Japonia şi 51% în Franţa. Cu 46%, Germania are un procent de rezervãri last minute destul de mare, dar mai mic decât media internaţională şi media din Europa de Vest.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu