1 august 2013

Avansari in grad la Jandarmeria Bacau

0 Comentarii
In data de 1 august 2013, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău a avut loc festivitatea de avansare în gradul următor, la termen, a ofiţerilor şi subofiţerilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a Judeţului Bacău.
La nivelul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău au fost avansaţi 81 de jandarmi , dintre care 3 ofiţeri (un ofiţer la gradul de maior şi doi ofiţeri la gradul de colonel ) şi 78 de subofiţeri (55 la gradul de plutonier major, 13 la gradul de plutonier adjutant şi 10 jandarmi la gradul de plutonier adjutant şef) .
La Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău au fost avansaţi 104 jandarmi , dintre care 9 ofiţeri (2 ofiţeri la gradul de colonel, 4 la gradul de locotenent colonel, 2 la gradul de maior şi unul la gradul de căpitan) şi 95 de subofiţeri (5 la gradul de plutonier, 48 la gradul de plutonier major, 30 la gradul de plutonier adjutant şi 12 jandarmi la gradul de plutonier adjutant şef) .Ceremonialul a debutat cu primirea invitaţilor; a urmat trecerea în revistă a formaţiei , un ceremonial religios şi prezentarea ordinelor de avansare de la eşalonul superior.
La finalul activităţii au fost prezentate mesaje de felicitare din partea invitaţilor precum şi a comenzilor celor trei unităţi.
Subprefectul judeţului Bacău, domnul Dorian Pocovnicu i-a felicitat pe cei avansaţi şi  le-a transmis felicitări:
Vă consider, pe fiecare dintre dumneavoastră, colegii mei de echipă în toate evenimentele şi acţiunile pe care noi, ca instituţii, le gestionăm împreună.
Vreau să transmit felicitări comandanţilor celor trei unităţi cu care avem o relaţie foarte bună; instituţiile pe care le reprezintă sunt instituţii cu o mare credibilitate pentru poporul român. De aceea vă rog şi vă solicit ca în ceea ce veţi face să respectaţi arma, uniforma şi echipa din care faceţi parte.
Încă o dată felicitări, multă sănătate dumneavoastră şi familiilor dumneavoastră care vă susţin în tot ceea ce faceţi.”









0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu