31 octombrie 2013

Primarul Piedone, declarat Primar PROFI

0 Comentarii
In data de 31 octombrie, Cristian Popescu – Piedone, Primarul sectorului 4, a fost declarat primar PROFI cu ocazia inaugurarii magazinului PROFI din Piata Aparatorii Patriei, cel de al cincilea din acest sector si al 24-lea din Bucuresti. Alte doua magazine PROFI au fost deschise tot astazi in Targoviste si Biharia.

Reprezentat la inaugurare de catre Stefan Florescu, Directorul general al directiei de administrare a pietelor sectorului 4, Primarul Cristian Popescu – Piedone a multumit pentru placheta care consfinteste noul sau titlu si, la randul sau, a oferit magazinelor PROFI o placheta dedicata.

Magazinul se afla amplasat pe Soseaua Berceni , in piata agroalimentara Aparatorii Patriei, si se prezinta in formatul standard PROFI, cu o suprafata totala de 800 mp si o sala de vanzari de 450 mp.

Tot in format standard se prezinta si magazinele inaugurate in aceeasi zi in Targoviste, judetul Dambovita, pe str. I.C. Bratianu nr. 32B, cu o suprafata totala de 515 mp si o sala de vanzari de 310 mp, si la Biharia, judetul Bihor, pe str. Cetatii nr. 154, cu o suprafata de 480 mp si o sala de vanzari de 320 mp.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu