30 octombrie 2013

Raiffeisen Bank si United Way - impreuna pentru un viitor mai bun

0 Comentarii
Raiffeisen Bank Romania a derulat, timp de patru saptamani, campania anuala de voluntariat si strangere de fonduri pentru cei aflati in dificultate, sustinuti de United Way Romania, in Bucuresti, Cluj-Napoca sau Timisoara. Prin contributia angajatilor bancii s-au strans peste 216.000 lei, suma ce va fi dublata de banca.

Raiffeisen Bank sustine United Way din 2005, iar de la an la an implicarea angajatilor si a companiei a crescut sustinut. Banca este "Partener Platinium" pentru fundatia United Way Romania, cu o contributie de peste 100.000 de euro anual. Alice Papa, Ofiter Comunicare si RP la Raiffeisen Bank, si coordonatorul campaniei interne ne-a spus: "Contributia la United Way este o investitie cu rezultate masurabile si de durata, o modalitate sigura si eficienta prin care putem sa ajutam cu totii comunitatea in care traim.” 


United Way Romania este o fundatie romaneasca independenta afiliata la United Way Worldwide si are ca scop imbunatatirea calitatii vietii in comunitate prin incurajarea donatiilor individuale, corporatiste si a voluntariatului, pentru ca toata lumea sa aiba sanse egale la educatie, sanatate si un venit decent. Fundatia lucreaza cu voluntari, companii, organizatii neguvernamentale acreditate in domeniul social sau al educatiei, grupuri de initiativa cetatenesti, autoritati locale si specialisti din Bucuresti, Cluj si Timisoara pentru a pune in practica principiul ca „mai bine” nu poate exista decat daca inseamna „mai bine pentru toti”. Alaturi de 55 de companii, 2.800 de donatori si peste 700 de voluntari, United Way ajuta anual mai mult de 6.500 de persoane in situatii de risc si, astfel, intreaga comunitate, pentru ca vietile tuturor sunt legate si toti avem de castigat cand un copil ia note bune la scoala, cand fiecare familie are ce pune pe masa, cand toti oamenii se bucura de o sanatate mai buna. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu