4 noiembrie 2013

Noutati de la Carpatair privind bagajul de mana

0 Comentarii
Pentru calatorii pana la data de 30 noiembrie fiecare pasager are dreptul la un singur bagaj de mana si un singur articol personal. Greutatea maxima a bagajului de mana este de 5 kg sau 11 lbs, iar dimensiunile sale nu pot depasi in total 126 cm sau 50 in lungime + latime + inaltime (56 x 45 x 25 cm sau 22x18x10 in). 
Aceste dimensiuni includ rotile, manerul, buzunarele laterale etc.
O servieta sau un laptop este de asemenea permis ca bagaj de mana.

Pe langa bagajul de mana, unele dintre urmatoarele articole sunt de asemeni permise la bord, daca este cazul: patura, palton sau jacheta, umbrela, poseta de dama, materiale de citit si dictionare/ghid de expresii pentru calatorie, materiale de scris, camere foto sau video de mici dimensiuni, walkman de mici dimensiuni, binoclu, leagan mic pentru copii, alimente pentru copii, orice tip de proteze, echipament medical de dializa sau orice alta medicamentatie de care sunteti dependent.


Pentru calatorii de la 1 decembrie fiecare pasager (inclusiv infanti) are dreptul la un singur bagaj de mana  care nu trebuie sa depaseasca 10kg (5kg pentru infanti) iar dimensiunile sale nu pot depasi 55cm x 40cm x 20cm. Servietele, posetele, laptop-urile, camerele de filmat/fotografiat etc. trebuie transportate in cadrul aceleiasi piese unice de bagaj de mana.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu