28 noiembrie 2013

Politisti bacauani in actiune de 1 Decembrie

0 Comentarii
Polițiștii băcăuani vor fi la datorie pentru a asigura buna desfăşurare a manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.
La data 1 Decembrie, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, în municipiul Bacău și alte localități ale județului vor fi organizate manifestări publice de amploare, ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, precum și manifestări cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

Sunt prevăzute să se desfăşoare manifestări publice şi ceremonii pentru depuneri de coroane de flori, pe raza a 14 localități, la care vor participa peste 5000 de persoane.
Poliţiştii vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.
Pentru ca desfăşurarea manifestărilor să aibă loc în condiţii de linişte, măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate de aproape 250 de poliţişti, dintre care peste 150 de ordine publică, 45 de la poliţia rutieră, precum și din cadrul structurilor de investigații criminale și investigarea fraudelor. \
88 de patrule de siguranţă publică, dintre care 26 pedestre şi 62 auto, vor acţiona, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
Agenții de poliție ruteră vor fi prezenți pe căile de acces din zona de desfășurare a manifestărilor precum și pe principalele artere rutiere ale județului, pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal și prevenirea accidentelor rutiere.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu