28 noiembrie 2013

Politistii actionează pentru cresterea gradului de sigurantă a cetătenilor

0 Comentarii
23 de persoane au fost conduse în dimineața zilei de 28 noiembrie la sediul unităților de poliție în urma activităților desfășurate de polițiștii bacăuani, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea și combaterea faptelor de natură contravenională sau penală.
Polițiștii au desfășurat în dimineața zilei de 28 noiembrie a.c. o acțiune în scopul creșterii siguranței cetățenilor din municipiul Bacău.
În cadrul acțiunii au fost efectuate mai multe percheziții domiciliare, atât în municipiul Bacău cât și în comunele Buhoci și Lipova.
Astfel au fost identificate și ridicate în vederea confiscării 25 100 țigarete cu marcaje fiscale de Republica Moldova și Ucraina, care urmau să fie comercializate în municipiul Bacău și 1080 articole pirotehnice interzise la deținere.
De asemenea, au fost ridicate în vederea cercetărilor 6 telefoane mobile și 4 televizoare LCD, despre care există suspiciunea că provin din săvârșirea unor infracțiuni.
La sediul unităților de poliție au fost conduse 23 de persoane, iar 21 dintre acestea, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal și contrabandă, au fost puse sub învinuire.
Totodată, față de o persoană se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu