28 noiembrie 2013

Premiile LSRS pentru Excelentă Academică în Străinătate!

0 Comentarii
Mai sunt doar două zile în care se mai pot face înscrieri la concursul Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate.

Pentru a candida la una dintre secțiunile menționate mai jos, tinerii interesați sunt invitați să trimită CV-ul lor și o scurtă autodescriere (maxim 150 de cuvinte) până sâmbătă, 30 noiembrie, la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro
Pentru categoriile de concurs, criterii de eligibilitate și modalități de jurizare vă invităm să accesați www.gala.lsrs.ro.

Toate candidaturile, cu excepția celor pentru categoria „Studentul Anului în România”, vor fi înscrise automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toți studenții români care au studiat în anul universitar 2012-2013 în străinătate, indiferent de aria geografică și domeniul de studiu.

Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate se va desfășura, ca în fiecare an, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate din 8 ianuarie 2014, la București. Evenimentul promovează anual meritele academice și implicarea în societate a studenților și absolvenților români din străinătate. În 2014, Gala va marca și aniversarea a cinci ani de activitate a Ligii Studenților Români din Străinătate. Aceasta se va desfășura în data de 8 ianuarie 2014 la București.  

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu