16 ianuarie 2014

KFC pregăteste noutati- 1.000.000 de Smart Menus

0 Comentarii
KFC readuce în atenţia consumatorilor cel mai iubit meniu din restaurantele sale, Smart Menu, la un preţ special, de ianuarie şi februarie. În perioada 7 ianuarie - 6 martie, clienţii se pot bucura de tot ce e mai bun de la KFC, la un preţ promoţional, de 11,90 lei.

„Smart Menu e o combinaţie irezistibilă a unor produse vedete ale KFC: 2 crispy strips, 3 aripioare picante, cartofi prăjiţi, sos şi răcoritoare. E uşor de înţeles de ce de-a lungul timpului a devenit unul dintre meniurile preferate ale clienţilor. Am ales să lansăm această ofertă, la preţ special, chiar după sărbători, când românii sunt mai atenţi la cheltuielile lor. Cum acesta este unul dintre cele mai populare produse KFC, estimăm că pe durata campaniei se vor vinde 1.000.000 de Smart Menus”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.


În perioada campaniei, la KFC vor fi disponibile la preţuri speciale şi Smart Menu Plus (2 crispy strips, 5 aripioare picante, o porţie medie de cartofi prăjiţi, un sos la alegere şi o băutură răcoritoare 0,4L din gama Coca-Cola), Smart Bucket (2 buc. pui, 4 crispy strips, 4 aripioare picante, 2 porţii medii de cartofi prăjiţi) şi Salata Coleslaw.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu