26 martie 2014

Evenimente de brokeraj international

0 Comentarii
In luna mai a anului 2014 vor avea loc o serie de evenimente de brokeraj in intreaga lume, ocazii pentru intreprinzatorii romani de a intalni potentiali parteneri de afaceri si de a-si extinde afacerile pe piata internationala.
Evenimentele desfasurate in luna mai sunt urmatoarele:
  • 8 – 10 mai 2014          Europa Markt 2014, Magdeburg- Germania:
Sectoarele carora se adreseaza evenimentul sunt: industria alimentara, medicina si sanatate, farmaceutice si cosmetice.
  • 13 – 15 mai 2014        EU-ASIA Matchmaking, Beijing- China:
Sectoarele de interes sunt urmatoarele: informare si comunicare, inginerie si fabricatie moderna, protectia mediului, bio-inginerie, servicii.
  • 21 mai 2014                Engineering 2014,  Nitra- Slovacia:
Evenimentul se adreseaza organizatiilor care ofera/cauta tehnologii, instrumente si solutii in dezvoltarea produselor in domeniul industriei constructoare de masini.
  • 21 mai 2014                Agro B2B@NSFair, Novi Sad- Serbia:
Sunt invitati sa participe producatorii si comerciantii de produse alimentare, echipamente si utilaje mecanice pentru agricultura si industrie alimentara, producatori de surse regenerabile de energie in agricultura.
  • 27 – 28 mai 2014        Sustainable Building and Refurbishment, Viena- Austria:
Conferinta se adreseaza companiilor care activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, care doresc sa experimenteze cele mai noi tehnologii. Principalele sectoare vizate sunt: constructii, materiale de constructii/componente si ansambluri, servicii de inginerie, arhitectura, energii regenerabile.
  • 28 mai 2014                 PLASTPOL 2014, Kielce- Polonia:
Sesiunea de brokeraj se desfasoara cu ocazia International Fair of Plastics and Rubber Processingcare reuneste companii din intreaga lume din industria cauciucului si materialelor plastice.
Principalele sectoare industriale vizate sunt: tehnologii, echipamente si utilaje pentru prelucrarea maselor plastice, design industrial, prelucrarea cauciucului, reciclare, ambalaje.
  • 29 – 31 mai 2014        Agriculture Business Mission to Konya, Konya- Turcia:
Sectoarele vizate sunt urmatoarele: resurse agricole si produse marine, agricultura-silvicultura, automatizare/robotica, electronica, microelectronica, industria agroalimentara, transport.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu