25 martie 2014

Noi taxe pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii pentru utilizatorii de vehicule grele de marfa

0 Comentarii
Incepand cu data de 01 aprilie 2014 se instituie plata unei taxe de catre toti utilizatorii de vehicule grele de marfa de la/si peste 12 tone pentru utilizarea infrastructurii rutiere a Regatului Unit al Marii Britanii.
Percepţia acestei taxe se face cu intentia de a trata in mod egal, nediscriminatoriu, utilizatorii de vehicule grele de marfa pe  infrastructura rutiera  a UK. Neplata acestei taxe va conduce la o amenda de 300 lire si va fi platita de fiecare sofer pe loc.
Pentru operatorii care nu fac calatorii regulate pe teritoriul UK, plata acestei taxe poate fi procesată on-line ,,pay and go,, pe baza utilizarii unui credit sau a cardului de debit. De asemenea, soferii pot plati intr-un numar limitat de puncte de vanzare, ca de exemplu terminalele ferry-boat si/sau statiile de alimentare cu combustibil, care vor putea incasa cash sau accepta plata prin intermediul cardului bancar. Un numar de telefon va fi, de asemenea, disponibil pentru a face posibila plata acestei taxe şi a rezolva problemele aferente platii acestei taxe.
Vehiculele care nu au platit aceasta taxa vor fi detectate la intrarea pe teritoriul UK si retinute, folosind camere de recunoastere automata a numerelor de inmatriculare. Plata amenzii de 300 lire, in acest caz, va fi facuta pe loc autoritatilor responsabile. Neplata amenzii va conduce la imobilizarea vehiculului.
Sursa: www.ccibc.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu