27 martie 2014

Salvează o viată. Donează sânge !

0 Comentarii
Jandarmii au donat sânge pentru persoanele  aflate în situaţii dificile cu probleme medicale sau care au pierdut sânge în urma unor accidente sau alte situaţii.

           In data de  27 martie 2014, la nivelul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău a avut loc o campanie umanitară la care au participat voluntari din cadrul unităţii.
             În cadrul acestei campanii,  30 de jandarmi  au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Bacău.  Unii dintre jandarmi sunt în evidența centrului ca fiind donatori permanenți.
            Jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău nu sunt la prima acţiune de acest gen; la nivelul unităţii au mai fost organizate astfel de campanii umanitare; mai mult de atât, au existat situaţii în care jandarmii au ajutat colegi din unitate sau din alte unităţi care, datorită unor probleme medicale, aveau nevoie imediată de sânge.      
                  Prin participarea la această acţiune, jandarmii din cadrul unităţii au demonstrat că prin spiritul lor voluntar sunt permanent alături de oameni, nu numai prin misiunile desfăşurate ci şi prin astfel de acţiuni umanitare menite să salveze VIAŢA .



0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu