27 martie 2014

Un nou prefect in Bacau

0 Comentarii
In data de 26 martie 2014, de la ora 14.00, la sala mare a Palatului Administrativ, prefectul Constantin-Dorian Pocovnicu a semnat actele de învestire în funcție și a depus jurământul de credință în prezența subsecretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, domnul Florea Oprea.
La ședința de învestire au fost invitați să participe președintele Consiliului Județean Bacău Dragoș Benea, primarul municipiului Bacău Romeo Stavarache, chestor de poliție Vasile Oprișan, șef al Inspectoratului Județean de Poliție, colonel Ion Mihalache, șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, colonel Ghiorghe Stan, șef al Grupării Mobile de Jandarmi, colonel Vasile Enache, șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean, șefii serviciilor publice deconcentrate, angajații Instituției Prefectului – județul Bacău, alături de reprezentanții mass-media.
Subsecretarul de stat Florea Oprea l-a felicitat pe domnul Constantin-Dorian Pocovnicu și a mulțumit invitaților pentru primire și interesul arătat pentru un asemenea moment, unic în viața comunității. De asemenea, a transmis mesajul  domnului Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru Securitate Națională, ministru al Afacerilor Interne: ”Vă cer să respectați și să aplicați trei valori imperative – lege, ordine și echipă, pentru a realiza, cu multă muncă, o administrație eficientă exclusiv în folosul cetățenilor”.
Prefectul Constantin-Dorian Pocovnicu  a mulțumit subsecretarului de stat Florea Oprea pentru prezența în mijlocul comunității bacăuane și, după depunerea jurământului de credință, a declarat: ”Această funcție reprezintă o onoare dar și o mare responsabilitate, cu atât mai mult cu cât este un an în care trebuie să organizăm, cu maximă responsabilitate, două rânduri de alegeri pentru reprezentanții României în Parlamentul European și pentru  Președintele României. Cunosc foarte bine atribuțiile funcției de Prefect, precum și Instituția Prefectului și îmi exprim convingerea că voi realiza, împreună cu aparatul de specialitate al instituției și în strânsă colaborare cu Consiliul Județean, autoritățile și instituțiile de interes public, servicii de calitate pentru bacăuani. Consider foarte important să asigurăm transparența în activitate și în luarea deciziilor pentru cetățean. În acest sens, cer tuturor șefilor de instituții să respecte principiile unei administrații eficiente și, acolo unde voi identifica disfuncționalități, nu voi ezita să fac schimbări pentru a asigura bunul mers al actului administrativ”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu