16 aprilie 2014

Campania „Drogurile - DRUM cu sens UNIC”

0 Comentarii
Scopul campaniei este conştientizarea populaţiei la risc, în special copii, adolescenţi şi tineri şi, în subsidiar, a populaţiei generale, asupra riscurilor consumului de droguri şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive, prin implementarea unei campanii de informare şi media şi de promovare a serviciilor oferite de sistemul naţional integrat de prevenire şi asistenţă a consumatorilor de droguri.
Obiectivele specifice ale campaniei:
1.       Informarea unui număr de 1000 de copii şi adolescenţi din judeţul Bacău cu privire la riscurile consumului de substanţe psihoactive, în perioada mai – decembrie 2014.
2.       Realizarea unei campanii de informare a publicului larg, prin intermediul spotului video „Drogurile – drum cu sens unic!”, în perioada septembrie - decembrie 2014. 
3.       Realizarea a 100 de materiale informative (afişe A3) şi a unui banner cuprinzând logo-ul campaniei.
4.       Informarea a 50 de specialişti şi decindenţi din cadrul instituţiilor şi autorităţilor publice locale din judeţul Bacău cu privire la desfăşurarea campaniei şi  importanţa activităţilor de prevenire în comunitate, în perioada mai – decembrie 2014.

5.       Organizarea a 2 dezbateri publice locale referitoare la importanţa activităţilor de prevenire a consumului de droguri, modalităţi de realizare a acestora, actorii sociali implicaţi în prevenire şi diseminarea bunelor practici în domeniu, în perioada mai – noiembrie 2014.  
10 voluntari ai CPECA Bacău vor fi angrenaţi în realizarea spotului campaniei „Drogurile  DRUM cu SENS unic!”. Aceştia împreună cu echipa de implementare, vor realiza scenariul spotului, vor selecta actorii, vor realiza filmările şi edita materialul video, în vederea realizării spotului campaniei.
După realizare, spotul va fi prezentat partenerilor din proiect în vederea definitivării sale şi transmiterii către partenerii media ai campaniei.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu