1 aprilie 2014

Instruiri pentru responsabilii privind achizitiile publice din Iasi

0 Comentarii
Responsabilii din domeniul achizitiilor publice de la beneficiarii privati si de la autoritatile contractante din Iași sunt invitati sa participe, in perioada 11 – 16 aprilie 2014 la cursul Expert Achizitii Publice organizat de Patronatul Regional Moldova al Intreprinderilor Mici si Mijlocii.
Programul de instruire este autorizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si va avea loc la Iasi,la sala de conferinte a Parcului Tehnologic TEHNOPOLIS Iasi.
Sustinut de un expert cu o bogata experienta practica, programul de perfectionare prezinta cadrul legal din domeniu, abordand inclusiv noutaţile legislative din domeniul achizitiilor publice ce au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2014; modul de elaborare a documentaţiei de atribuire, caietul de sarcini; procedurile de atribuire; Sistemul Electronic de Achizitii Publice – SEAP si sancţiunile, contraventiile care se pot aplica cat si  modul de solutionare a litigiilor.
La finalizarea programului, participantii vor sustine un examen de absolvire si vor obtine certificate recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.
Sursa: www.ccibc.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu