19 aprilie 2014

Măsuri de ordine si sigurantă publică la competitii sportive

0 Comentarii
Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău  va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la două competiţii sportive desfăşurate în zilele de 19 şi 20 aprilie 2014.

Sâmbătă, 19 aprilie 2014, începând cu ora 17.00, pe stadionul municipal Vaslui  se va desfăşura partida de fotbal dintre echipele F.C. SPORTING CLUB VASLUI – F.C. CORONA BRAŞOV (etapa a XXVIII-a a Ligii I – ediţia 2013/2014).

Măsurile specifice de securitate şi protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal vor fi asigurate de aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în domeniu (poliţie, situaţii de urgenţă etc.).
De asemenea, în ziua de duminică, 20 aprilie 2014, aproximativ 40 de jandarmi din cadrul unităţii vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă la o altă competiţie sportivă din zona de responsabilitate a unităţii, partida de fotbal dintre echipele F.C. BOTOŞANI – F.C. PANDURII TG. JIU . Această întrecere sportivă va avea loc pe stadionul municipal Botoşani, începând cu ora 16.30.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu