19 aprilie 2014

Prevenirea faptelor antisociale

0 Comentarii
In data de 17 aprilie in cadrul acţiunilor pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergător Sărbătorilor de Paşti, poliţiştii băcăuani au constatat 9 infracţiuni şi au aplicat 280 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 65 000 de lei. De asemenea, au indisponibilizat sau ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare totală de 27 000 de lei.
Poliţişti din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţie transporturi au acţionat, ieri 17 aprilie a.c., suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru prevenirea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru prevenirea infracţionalităţii stradale.
Au fost verificaţi 82 de agenţi economici şi 414 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 9 infracţiuni, fapte pentru care sunt cercetate 22 de persoane.
De asemenea, poliţiştii au aplicat 280 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 65 255 lei. Totodată, ca măsură complementară în cadrul dosarelor penale întocmite şi a sancţiunilor contravenţionale aplicate, au fost indisponibilizate și confiscate bunuri în valoare totală de 27 000 lei.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu