16 aprilie 2014

Salonul Auto Regional Moldova 2014

0 Comentarii
În această primavară, CAEx are deosebita plăcere să vă invite să participați la Salonul Auto Regional Moldova 2014 (SAR Moldova). Evenimentul, ajuns la a 3-a ediție,  si aduce la Bacău, începând cu anul 2012, cei mai importanți jucători din sectorul auto.
În perioada 23-25 mai, la Bacău va avea loc cel mai mare eveniment auto din regiunea N-E, eveniment ce va reuni producători, importatori și distribuitori de autovehicule, componente auto-moto, piese de schimb, biciclete și accesorii, accesorii, tuning, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurări, specialiști în închirieri auto, asociații și organizații din domeniu, reprezentanți mass-media, etc.
Salonul Auto Regional Moldova va avea loc în cadrul Centrului de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” Bacău, complex finalizat în anul 2011, întins pe aproximativ 6 hectare, ce dispune printre altele de 2 Pavilioane Expoziționale de aproximativ 6000 mp și un Centru de Marketing cu săli de conferință cu dotări multimedia de ultima generație.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu