30 aprilie 2014

Scania YETD 2014

0 Comentarii
Aproximativ o sută douăzeci de şoferi profesionişti s-au prezentat în dimineţile zilelor de vineri (11, 18 și 25 aprilie) de la sediile Scania din Luncani, judeţul Cluj, București și Bacău. În urma testelor teoretice şi a probelor Knock the King şi Cargo Securing, concurenţii au luptat foarte strâns pentru cele douăsprezece locuri la marea finală YETD 2014 România. Cei doisprezece finaliști sunt:





Scania Cluj
Locul 1 - Jucan Florin
Locul 2 - Croitoriu Daniel
Locul 3 - Ciuclea Viorel Costel
Locul 4 - Tordai Istvan


Scania Bucureşti
Locul 1 - Cîrjan George Alexandru
Locul 2 - Anghelescu George Tiberiu
Locul 3 - Zmaranda Cristian
Locul 4 - Mihai Ion Mihai


Scania Bacău
Locul 1 - Ciocîrlan Sergiu
Locul 2 - Ştefan Mihai Florentin
Locul 3 - Ţolescu Ionuţ
Locul 4 - Aloman Florin


Ei vor participa la marea finală YETD 2014 pe 9-11 mai în Jucu, judeţul Cluj, în cadrul T-Festival, unde va fi ales Cel Mai Bun Tânăr Șofer Profesionist din România. Câștigătorul finalei va primi un cec de 3000 de Euro și va reprezenta România la finala YETD din Suedia unde poate câștiga un camion Scania seria R, în valoare de 100.000 de Euro. Pentru cei mai buni şoferi de camion nimic nu este imposibil. Concurentii isi testeaza cunoștințele și abilitățile de șofat, astfel provocarea ramane “ȘOFEZI SAU CONDUCI?”

În cadrul etapelor regionale, pe lângă spectacolul oferit de probele la care au participat șoferii, invitații au putut admira ultimul model Scania Euro 6, s-au putut informa cu privire la cele mai noi servicii oferite de compania noastră, au putut participa la un concurs Knock the King doar cu cap tractor, la Scania Driver Simulator și la teste de condus cu ultimele modele Audi.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu