16 aprilie 2014

Targul International de Bunuri de Consum

0 Comentarii
Cu prilejul celei de-a 13-a editii a Targului International de Bunuri de Consum care va avea loc la Ningbo intre 8 si 11 iunie 2014, Ministerul Comertului din China intentioneaza organizarea unei expozitii ample, cu produse specifice din tarile Uniunii Europene, in vederea stimularii exporturilor pe piata chineza.
In acest scop, partea chineza va pune la dispozitia exportatorilor din fiecare tara spatii de expunere gratuite, firmele participante urmand a suporta numai costurile aferente amenajarii standului, transportului mostrelor, cazarea si transportul reprezentantilor firmei, materialelor promotionale.
Ministerul Economiei, prin Departamentul de Comert Exterior si Relatii Internationale, va organiza participarea Romaniei la aceasta expozitie si incurajeaza participarea firmelor romanesti cu produse specifice, cu potential de export si care doresc expansiunea pe piata chineza.
Detalii suplimentare privind costurile dotarilor standurilor vor fi oferite ulterior de catre organizatori, partea romana primind asigurari ca acestea vor fi in limite rezonabile.
Sursa: www.ccibc.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu