6 mai 2014

Maraton pe lac

0 Comentarii
Prezent pe line-up-ul Maratonului inca de la prima editie din 2009, cand era in plina afirmare, Raresh a devenit intre timp o adevarata forta pe scena electronica internationala. Raresh este primul headliner confirmat pentru scena techno la Maratonul din 31 mai 2014.

Cap de afis la scena de muzica electronica a Maratonului este un talentat italian aflat in plina ascensiune cu care Raresh a impartit de multe ori pupitrul si colaboreaza deja la proiecte comune.
Francesco del Garda si-a descoperit dragostea pentru muzica la varsta de 16 ani si de atunci, cu multa munca si ambitie a evoluat constant ajungand recent sub aripa protectoarea a agentiilor JesusLovedYou & Zu::Bar si pe line-up la Next Wave Ibiza si Sonus Festival. Stilul sau personal este un amestec perfect de funk, techno si groovy house cu influente diverse insa intotdeauna potentat de un bass corpolent si puternic. 

In total, peste 18 artisti vor concerta pe malul lacului Ciric la prima editie Maraton din 2014.
Complexul Sunrise Ciric este locatia care va acomoda cele 3 scene ale petrecerii – scena electro, scena cantarilor live si zona de zi unde ne lungim cat e duminica de lunga.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu