6 mai 2014

ProSport cu bicicleta la mare

0 Comentarii
In 26 si 27 aprilie 2014Lidl si ProSport invita iubitorii ciclismului sa participe la o noua aventura pe doua roti in cadrul evenimentului „ProSport cu bicicleta la mare”. Pentru a deschide calea catre mare si a se bucura de primii pasi pe plaja si anul acesta, cei inscrisi nu trebuie decat sa-si pregatesca bicicleta si sa-si ridice pachetul de start oferit de Lidl.
 
Sambata, 26 aprilie, Lidl asteapta toti iubitorii de ciclism in parcarea magazinului aflat pestrada Liviu Rebreanu, nr. 19, din Bucuresti, pentru a da startul celei de-a opta editii a evenimentului „ProSport cu bicicleta la mare”. Alaturi de participantii la cursa catre mare va fi si Lucian Mindruta, unul dintre initiatorii evenimentului. De asemenea, Lidl ii asteapta pe participanti in cateva puncte de alimentare, amenajate pe parcursul traseului, unde acestia vor avea la dispozitie alimente sanatoase si apa.
 
„ProSport cu bicicleta la mare” este deja o traditie, iar, anul acesta, peste 400 de pasionati ai ciclismului vor lua startul intr-o frumoasa aventura pe doua roti, catre plaja din Navodari.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu