1 mai 2014

Sindicalistii din cadrul Companiei Posta Română au participat la sedinta de dialog social

0 Comentarii
Miercuri 30 aprilie 2014, în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social a judeţului Bacău, Dan Stoica, director executiv al Casei de Asigurări de Sănătate Bacău a prezentat o analiză referitoare la situaţia finanţării spitalelor în 2013 şi trimestrul I 2014.
În partea a doua a şedinţei, membrii comisiei au fost informaţi de către reprezentantul Sindicatului Lucrătorilor Poştali asupra motivelor protestelor.
Preşedintele Sorin Şova, a precizat că degradarea continuuă a condiţiei de salariat şi lipsa dialogului social sunt cauzele care determină protestul lucrătorilor poştali.
Prefectul Dorian Pocovnicu a apreciat implicarea sindicală continuuă în încercarea de a rezolva problemele companiei, şi a subliniat că nu poate trece cu vederea, faptul că actualul preşedinte al sindicatului , a ocupat în anii trecuţi funcţia de director al Direcţiei judeţene de Poştă, calitate care i-a oferit la acel moment posibilitatea de a se implica în mod direct în remedierea problemelor de management ale companiei.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu