3 iunie 2014

Ziua Mondiala a Mediului

0 Comentarii
Agentia pentru Protectia Mediului Bacau in parteneriat cu  Centrul de Afaceri si Expozitional Mircea Cancov Bacau  sarbatoresc Ziua Mondiala a Mediului printr-o serie de actiuni menite sa atraga atentia asupra necesitatii de a lua atitudine si de a actiona in folosul mediului si pentru sanatatea noastra si va invita sa participati la aceste manifestari, după cum urmează:
          a)  - 04 iunie, ora 10 – conferinta regională cu tema „Provocari globale – abordari locale: reciclarea deşeurilor & economisirea resurselor”, in cadrul manifestarii Make a progress, do circular economy!” – manifestare inscrisa in calendarul editiei acestui an al Saptamanii Verzi (Green Week), sub patronajul Comisiei Europene, pe tema reciclarii deseurilor si economisirea resurselor. Sunt invitati reprezentanti din partea: administratiei publice locale, ONG-urilor, universitatilor, institutiilor publice, operatorilor economici precum si alte entitati, pentru dezbateri si schimb de experienta in domeniul gestionarii deseurilor.
b) - 05 iunie, ora 12 – festivitate de premiere in cadrul concursului cu tema „Nimic nu se pierde, totul se transformă”, in cadrul aceleiasi manifestari. A fost o provocare adresata elevilor din clasele I – XII care s-au intrecut in imaginatie si creativitate, confectionand obiecte utile si ingenioase din deseurile pe care le genereaza si le arunca zilnic. Au fost inscrise in concurs lucrari din 20 de unitati scolare de pe intreg judetul Bacau si Palatul Copiilor Bacau.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu