Liliana Munteanu, un profesionist cu o experienta de peste 15
ani in comunicare si in organizarea de evenimente de business, s-a
alaturat la finele anului trecut echipei Point Public Affairs, agentia de public affairs si
comunicare strategica din GMP Group. Point
Connections, e cea mai noua linie de business a agentiei, care genereaza si
dezvolta proiecte si platforme de comunicare in care subiectele si
preocuparile societatii si ale mediului economic vor fi analizate,
disecate si abordate din perspective inedite.
"Point Connections are planuri ambitioase pentru sfarsitul de an si
pentru 2015. Avem deja in dezvoltare trei proiecte complexe, prin care
vrem sa oferim publicului pe langa networking si inspiratie, motivatie
si continut valoros", a spus Laura Florea, managing partner Point Public
Affairs. "Experienta si anvergura Lilianei impreuna cu knowhow-ul Point
Public Affairs in sfera politicilor publice si creativitatea grupului
de comunicare din care facem parte va pune pe masa partenerilor o noua
reteta de proiecte", spunea Liliana Munteanu intr-un interviu HotNews.ro.
Un astfel de proiect e Think Food, un eveniment ce se intampla in aceste zile in Bucuresti,(28.29 ianuarie) la Impact Hub si care aduce fata in fata consumatorul cu industria alimentara, strategia agroalimentara a Romaniei si rolul autoritatilor in protectia consumatorului, cam tot ce poate fi spus...sau nespus privind provocarile industriei.
Astazi s-a consumat prima zi a dezbaterilor; În timpul celor două sesiuni s-au dezbătut teme privind strategia pentru
dezvoltarea pieței, dar și calitatea și siguranța alimentelor.
Concluziile celor două sesiuni pot fi rezumate la nevoia industriei de a
fi susținută printr-o coordonare și reglementare mai bună, mai ales în
zona organismelor de control, dar și de o mai bună comunicare între
principalii actori.
Ziua de maine, 29 ianuarie va fi dedicata comunicarii, obiceiurilor de consum, de nutritie, analizate dintr-o perspectiva stiintifica dar si psihologica, spirituala. Think Food continuă asadar în prima parte a zilei cu o serie de
conferințe pentru specialiștii în comunicare, despre provocările cu care
se confruntă în industria alimentară. Seara, publicul poate intra în
discuție cu medici, nutriționiști, psihologi, care vor vorbi despre
hrană din diferite perspective. Printre vorbitori se numără: Aurora
Liiceanu, psiholog, Simona Tivadar, medic nutriționist, Pavel Chirilă,
medic și fondatorul Naturalia si al clinicii Nera, doctor Florin Ioan
Bălănică, consultant personal de sănătate, Willy Shuster, biogospodar,
Monica Stroe, sociolog, Larisa Petrini, health coach, Cristina Mazilu,
redactor-șef Good Food.
28 ianuarie 2015
Think Food sau reasezarea consumului
la
20:20
0
Comentarii
Etichete:
bacau e peste tot,
evenimente,
nationale,
Noutati
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 Comentarii:
Trimiteți un comentariu