25 februarie 2015

Furt de energie electrica stopat de jandarmi

0 Comentarii
O patrulă de jandarmerie din cadrul Postului de Jandarmi staţiune balneoclimaterică Tg. Ocna - Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău, executând misiuni specifice de menţinere a ordinii publice în oraşul Tg. Ocna, în ziua de 24.02 în jurul orei 13.30, a fost sesizată de către o persoană despre faptul că o femeie a rupt sigiliul de la un contor electric şi a branşat ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice apartamentul unde locuieşte.
           Imobilul respectiv se află în administrarea Primăriei oraşului Tg. Ocna, care în data de 18.02.2015, a făcut unele debranşări de la reţeaua de electricitate pentru neplata facturilor.         

Urmare a celor sesizate şi observate la faţa locului, jandarmii au întocmit pe numele   persoanei respective, M.M. de 36 ani, domiciliată într-o comună din judeţul Brăila şi locuind fără forme legale în oraşul Tg. Ocna, actele de constatare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunii de furt şi rupere de sigilii, dosarul în cauză cu actele de constatare fiind predate organelor de urmărire penală ale Poliţiei Tg. Ocna pentru continuarea cercetărilor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu