31 martie 2015

B1 TV, Hotnews.ro si Realitatea TV sunt cele mai citate surse în presa scrisă

0 Comentarii
B1 TV conduce topul general al celor mai citate surse media cu 131 de mențiuni în presa scrisă. Locul doi este ocupat de Hotnews.ro cu 108 mențiuni, urmat de Realitatea TV cu 71 de mențiuni. În perioada 1 ianuarie – 28 februarie, Antena 3 a înregistrat 69 de mențiuni în presa scrisă. Postul de televiziune Digi 24 este în top cu 59 de mențiuni, fiind urmat de România TV cu 50 de mențiuni.  Antena 1 a înregistrat 25 de mențiuni, în perioada analizată,  Ziare.com este în top cu 24 de mențiuni,  iar ProTV cu 19 mențiuni. TVR 1 este la egalitate cu Dcnews.ro, cu câte 18 mențiuni fiecare. Rtv.net și Ziarul Financiar ocupă aceeași poziție cu câte 17 mențiuni fiecare. Sport. ro a înregistrat 16 mențiuni în presa scrisă, Libertatea  are 15 mențiuni, Evenimentul Zilei și Kanal D au înregistrat câte 12 mențiuni fiecare, urmate de Forbes cu 10 mențiuni și Realitatea.net cu 8 mențiuni. Din clasament mai fac parte:  Jurnalul Național,  Gandul.info, Zf.ro, Wall-street.ro, Wowbiz.ro cu câte 6 mențiuni fiecare și Cancan.ro și TVR2 cu câte 5 mențiuni.
Topul celor mai citate publicații print este condus de Ziarul Financiar cu 17 mențiuni, urmat de Libertatea cu 15 mențiuni și Evenimentul Zilei cu 12 mențiuni. Forbes este în topul celor mai citate publicații print cu 10 mențiuni, Jurnalul Național a înregistrat cu 6 mențiuni, Curierul Național și România Liberă au înregistrat câte 3 mențiuni fiecare,  iar Click, Business Magazin și Capital cu câte 2 mențiuni fiecare.
La categoria celor mai citate posturi de televiziune, primul loc este ocupat de B1TV cu 131 de mențiuni în presa scrisă. Pe locul doi se află Realitatea TV cu 71 de mențiuni, urmată  de Antena 3 cu 69 de mențiuni și Digi 24 cu 59 de mențiuni.  România TV este în top cu 50 de mențiuni, Antena 1 a înregistrat 25 de mențiuni, iar PRO TV 19 mențiuni. TVR 1 a înregistrat în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2015, 18 mențiuni, Kanal D – 12 mențiuni, TVR 2 – 5 mențiuni, iar Prima TV este în top cu 2 mențiuni.
România Actualități este cel mai citat post de radio în presa scrisă, cu 4 mențiuni. Pro Fm și RFI au înregistrat câte 2 mențiuni fiecare, iar Europa FM, Kiss FM, Radio ZU și Realitatea FM au avut câte o mențiune fiecare.
Hotnews.ro ocupă prima poziție în topul celor mai citate publicații online cu 108 mențiuni. Locul doi este ocupat de Ziare.com cu 24 de mențiuni, urmat de DCnews cu 18 mențiuni. Rtv.net a înregistrat în perioada analizată 17 mențiuni,  iar Sport.ro 15 mențiuni. Realitatea.net este în top cu 8 mențiuni, urmată de Zf.ro, Gândul.info, Wowbiz.ro cu câte 6 mențiuni fiecare. Cancan.ro a înregistrat 5 mențiuni, iar Paginademedia.ro a numărat 4 mențiuni. Adevărul.ro, Stirileprotv.ro și  Capital.ro au înregistrat fiecare câte 3 mențiuni.
În topul publicațiilor de business se află Ziarul Financiar cu 17 mențiuni. Forbes se află pe locul doi cu 10 mențiuni înregistrate, urmată de Wall-Street.ro și Zf.ro cu câte 6 mențiuni. Capital.ro a înregistrat 3 mențiuni, iar revista Capital este în același clasament cu 2 mențiuni, la egalitate cu Business Magazin.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu