31 martie 2015

Simpozion al Colegiului National al Asistentilor Sociali

0 Comentarii
Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, la Complexul rezidenţial pentru persoane vârstnice de la Hârja, a avut loc in data de 24 martie, workshop-ul dedicat Zilelor Asistenţei Sociale, eveniment ce a avut rolul de a celebra importanţa profesiei de asistent social dar şi pe toţi cei ce se implică în munca socială, în ajutorarea semenilor aflaţi în situaţii de dificultate.
Tematica întâlnirii de anul acesta, la nivel internaţional, a fost ”Promovarea demnităţii şi valorii oamenilor”, ocazie pentru a putea scoate în evidenţă bunele practici folosite în lucrul cu beneficiarul.
Programul activităţilor s-a desfăşurat conform unei agende prestabilite, evenimentul începând cu primirea invitaţilor de către preşedintele Asociaţiei „Sf. Voievod Ştefan cel Mare”, părintele Ilarion Mâţă, ce a rostit şi un cuvânt de binecuvântare şi apreciere a Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Ioachim. S-au realizat ulterior noi cunoştinţe între participanţi, urările de bun venit au fost făcute de către părintele Ilarion Mâţă şi de către domnul Lucian Bodor, preşedintele CNASR, filiala Bacău care a discutat şi despre importanţa acestor reuniuni a asistenţilor sociali şi a diverşilor reprezentanţi de insitituţii, fie ele private sau publice.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu