26 martie 2015

Ziua Portilor Deschise la Jandarmeria Bacau

0 Comentarii
In data de 24 martie 2015, începând cu ora 10.00, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău s-a desfăşurat ZIUA PORŢILOR DESCHISE, manifestare înscrisă în cadrul campaniei derulate cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la înfiinţarea JANDARMERIEI ROMÂNE.
Jandarmii le-au prezentat copiilor o expoziţie de tehnică şi materiale specifice folosite în cadrul misiunilor, autovehiculele din dotare, mijloace specifice folosite în activitatea cotidiană.
De asemenea, o grupă de jandarmi din cadrul subunităţii de acţiuni speciale a prezentat câteva exerciţii şi tehnici de coborâre în rapel de pe clădire.
La finalul activităţii grupa conductori câini serviciu, sub coordonarea domnului plutonier adjutant Oţetea Dragoş a prezentat exerciţii de dresaj canin, elemente de dresaj general şi de specializare : deplasarea alături de conductor, exerciţii de disciplină, întoarcerile , imobilizarea unei persoane violente cu ajutorul câinelui de serviciu, elemente de dresaj recreativ.

Impresii ale cadrelor didactice care i-au însoţit pe copiii prezenţi la Ziua Porţilor Deschise.

D-na ed. Popa Maria, Grădiniţa nr. 28 (Şcoala George Bacovia, Bacău) – „O activitate inedită, plină de surprize pentru Albinuţele noastre. Copiii au fost entuziasmaţi de exerciţiile prezentate, de dăruirea şi profesionalismul jandarmilor”.
Dl. înv. Păduraru Emil , Şcoala Gimnazială Letea Veche, judeţul Bacău – „A fost o activitate atractivă, educativă, în special pe latura de disciplină şi ordine; ne-au plăcut exerciţiile de escaladare şi dresaj canin. Mulţumim jandarmilor pentru invitaţia lor la această activitate. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu