2 aprilie 2015

Directorul general al Romfilatelia decorat de Casa Regală a României

0 Comentarii
Miercuri, 25 martie, Castelul Peleş a găzduit o serie de evenimente prilejuite de aniversarea Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României, în cadrul cărora au fost decorate personalităţi marcante ale vieţii publice, dar şi o serie de instituţii culturale şi de învăţământ din România şi din Republica Moldova. 

Pe această cale, Romfilatelia are plăcerea să anunţe că printre aceste personalităţi s-a numărat şi directorul general al instituţiei, doamna Cristina Popescu, decorată de Principesa Moştenitoare Margareta cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul societăţii şi în frumosul univers al timbrelor româneşti. 

Ceremonia de decorare a avut loc în Holul de Onoare al Castelului Peleş, începând cu ora 17:30, fiind urmată de o recepţie şi un dineu oficial în Sufrageria de Stat a Castelului. 

Dineul, organizat într-o atmosferă emoţionantă, s-a bucurat de prezenţa preşedintelui României şi a primei doamne, E.S. Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis, Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Acad. Mugur Isărescu, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, directorul general al Teatrului Naţional Bucureşti, Ion Caramitru, preşedintele Senatului Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, 
Pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă, personalităţi ale vieţii academice şi culturale naţionale, dar şi oameni ale căror reuşite şi succese au dus numele României peste hotare şi au ajutat la consolidarea unei imagini de recunoaştere despre poporul român.

Această distincţie este o onoare pentru Romfilatelia, o înaltă apreciere a unui management de succes şi o mărturie a tuturor rezultatelor bune pe care timbrul românesc le-a obţinut de-a lungul timpului. Totodată este un veritabil testimoniu că în ciuda impactului tehnologic modern, care tinde să desfiinţeze tradiţiile, timbrul rămâne o reală şi materială prezenţă în trăirea noastră, renăscând în noi modalităţi de realizare şi prezentare, şi fiind în continuare un veritabil însemn de stat, un valoros instrument al diplomaţiei publice şi un mijloc eficient de comunicare, fără bariere în timp şi spaţiu.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu