9 aprilie 2015

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

0 Comentarii
Este cel mai important eveniment local de recunoastere si stimulare a responsabilitatii sociale care a devenit deja o traditie in comunitatea de afaceri, beneficiind de prezenta unor companii multinationale de prestigiu, firme locale de succes, personalitati ale vietii publice bacauane.
In acelasi timp, Gala Premiilor Comunitatii reprezinta cea mai importanta actiune de strangere de fonduri pentru sustinerea programelor sociale, medicale si educationale ale FSC adresate unui numar de peste 10000 de beneficiari din judetul Bacau.
De 14 ani, Gala Premiilor Comunitatii Bacauane evidentiaza si recunoaste public, prin oferirea unor distinctii, eforturile facute de persoane, firme, ONG-uri si institutii publice pentru dezvoltarea comunitatii locale si pentru implicare sociala.
Anual peste 200 de participanti se reunesc pentru a-si oferi sustinerea semenilor defavorizati, dar si pentru a recunoaste si celebra meritele celor mai buni dintre ei in anul precedent.
 Importanta Galei a depasit demult granitele orasului Bacau. In fiecare ani personalitati ale vietii publice romaniesi ne-au onorat cu prezenta, ca invitati de onoare: Dl Jonathan Scheel, fostul sef al Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Excelenta sa Terenyl Janos, ambasador al Ungariei la Bucuresti, Excelenta sa Dl. Oystein Hovdkinn, ambasador al Norvegiei la Bucuresti sunt doar cateva din numele de rezonanta care au participat la gala bacauana.
Editia a XIV-a a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, va avea loc in data de 14 mai 2015 la Pavilionul de evenimente Levisticum si se desfasoara dupa urmatorul progam:
  • 18:00-19:00 : Cocktailul de receptie.
  • 19:00-22:00 : Cina festiva, decernarea Premiilor Comunitatii, divertisment, reprezentatii artistice, licitatii, tombole si multe surprize.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu