21 mai 2015

Aerolines recomanda Grecia

0 Comentarii
Chiar daca situatia economica a Greciei nu este una tocmai buna in aceasta perioada, ea ramane o atractie turistica  incontestabila, pentru toti romanii si nu numai.
Cu peste 60 de insule nelocuite, plaje superbe si munti care par sa ajunga pana la cer, Grecia este si va ramane o atractie. Muntele Athos, Mystras, Lindos, Plaja Mystros, Meterora, Mykonos, Partenonul, Santorini sunt doar cateva din obiectivele turistice pe care ti-ai dori sa le vizitezi.
Santorini este acea insula faimoasa pentru privelistile superbe, apusurile de soare care te lasa fara cuvinte, casele vopsite in alb fiind o destinatie prioritara atunci cand voi avea ocazia sa o vizitez.
Capitala insulei Santorini este Fira,  cu un amestec de arhitectura venetiana si cicladica, cu magazine, tavern, hoteluri si cafenele aflate pe stanci inalte de 400 metri. Pe site-ul www.Aerolines.ro , gasiti oferte pentru vacantele dumneavoastra la cele mai accesibile preturi.

Chiar daca rutina cotidiana incepe sa fie dominanta, trebuie sa ne gansim si timpul pentru o vacanta  binemeritata, iar eu, una... mi-as dori o altfel de vacanta!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu