28 mai 2015

Autospeciale noi pentru pompierii bacauani

0 Comentarii
Reprezentanţii mass-media sunt invitaţi să participe, joi 28 mai, începând cu ora 11.00, la conferinţa de presă prilejuită de lansarea proiectului Îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență în condiții de iarnă –SMIS 48572”, destinat dotării cu echipamente specifice pentru intervenții în situații de urgență din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est și furnizării în comun, la nivel regional, a serviciului public de intervenții în situații de urgență, finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa 3, DMI 3.3.
Conferinţa de presă se va desfăşura la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău (I.S.U.J. Bacău), din strada Milcov, nr. 49. 
         La eveniment vor participa președintele Consiliului Județean Bacău – domnul Dragoș Benea și inspectorul șef al I.S.U.J. Bacău – domnul colonel Ioan Mihalache.

Totodată, în cadrul acestui eveniment vor fi prezentate următoarele autospeciale: un vehicul cu șenile/roți tip UTV ARGO și două autofreze de zăpadă multifuncționale.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu