21 mai 2015

Bioportalul cu remedii naturiste

0 Comentarii

Se stie ca romanii nu se axeaza prea mult pe produse naturiste.  Pe site-ul http://www.bioportal.ro/produse-naturiste/ poti gasi multa informatie despre remediile  naturii. Aceste remedii naturiste sunt prezente in viata oamenilor inca din antichitate, cu diferite beneficii. In zilele noastre, romanii ori nu au incredere in proprietatile curative ale remediilor ori preturile produselor nu sunt accesibile ori suntem tributari ideii ca"ceea ce avem deja nu ne lipseste"... In fiecare oras din tara sunt magazine cu produse BIO care din pacate nu au succesul celor cu produse care dauneaza corpului, sintetice, cu efecte adverse.  Medicina moderna trateaza aceste produse cu proprietati benefice corpului, precum un adjuvant  cel mult si nu indruma oamenii sa le achizitioneze.
Pe site-ul http://www.bioportal.ro/  gasiti produse siremedii naturiste pentru toate tipurile de boli: dermatologice, oculare, osteoarticulare, ale sistemului circulator, pentru crestere imunitatii, anticancer, antioxidanti, antitumorale, pentru tratamentul cancerului si tratamente hormonale.
Aceste produse naturiste au diferite beneficii, dar cel mai important este ca are la baza principiul echilibrarii organismului bolnav si a tratarii cauzei bolii.
Folosind minerale si vitamine ajutam organismul nostru sa lupte cu bolile necrutatoare care fac milioane de victime in intreaga lume, intarind rezistenta corpului si echilibrand-ul.

Sanatatea este prioritara si trebuie sa o pastram asa cum se cuvine! Informeaza-te!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu