19 mai 2015

Bucuria de a crea, de a munci si de a asculta

0 Comentarii
În data de 19 mai 2015, între orele 9.00-13.00, la Centrul de Servicii Sociale ALEXANDRA Oneşti din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău, vom avea bucuria de a oferi celor prezenţi din bucuria copiilor de a crea şi de a munci sub ascultarea îndrumătorilor lor.
Aici va va avea loc evenimentul “Ziua portilor deschise a proiectului Ateliere Creatoare "LION HEART" din Norvegia la CSS ALEXANDRA Onesti.
Ca parteneră şi colaboratoare permanentă a Centrului Alexandra, vom avea şi de data aceasta  Asociaţia “Incluziunea” Oneşti.
Evenimentul se va desfăşura după un program bine stabilit.
Începând cu ora 9.00 vor fi primiţi invitaţii şi vor fi poftiţi să viziteze expoziţia permanentă a centrului.
Apoi, în deschiderea programului, vom putea admira “Atelierul artistic”. Între orele 10.15 -11.15 vom participa la Atelierul "Arta de a asculta".
Între orele 11.15 şi 12.15 va avea loc o vizită la casele de tip familial ale  centrului, iar de la ora 12.15 vom fi poftiţi la “Atelierul de bucătărie”.

Programul se va încheia prin acordarea de diplome tuturor participanţilor care cu siguranţă se vor implica trup şi suflet în toate activităţile.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu